Reizen

Reizen

De wereld rondreizen én op de kosten letten

30-05-2017

De wereld rondreizen zonder geld lijkt me geweldig, maar helaas is mij dit nog niet gelukt. Sad face. Wel let ik tijdens de lange reizen die ik maak op de kosten, om het reizen betaalbaar te houden. De afgelopen jaren heb ik de nodige tips verzameld om op de kosten te letten als je aan het reizen bent.

Hotspots, Reizen

Vegetarische restaurants in Malaga

27-04-2017

Een stedentrip naar Malaga staat garant voor de nodige zonneschijn, lekker eten en goedkope wijn. Onlangs vloog ik naar de op vijf na grootste stad van Spanje en heb ik de nodige vegetarische restaurants in Malaga voor je verzameld.

Reizen

Goedkope vliegtickets – mijn tips hoe ik altijd korting weet te krijgen

30-03-2017

De laatste jaren ga ik regelmatig op reis en zoek ik altijd naar goedkope vliegtickets. Logisch - want wie wil er teveel betalen aan vliegtickets? Het lukt me vaak om veel geld te besparen door goed te vergelijken, een kunstje toe te passen en om mijn eigen eten mee te nemen. Benieuwd naar mijn unieke tips om goedkope vliegtickets te boeken? Lees dan verder!

Hotspots, Reizen

Mijn favoriete hotspots in San Francisco

05-12-2016

Op dit moment reis ik door Amerika en verbleef ik onlangs voor een week in San Francisco. In de stad vind je natuurlijk talloze geweldige koffiezaakjes en restaurants, waarvan ik er de nodige heb uitgeprobeerd. Mijn favoriete hotspots in San Francisco heb ik voor je op een rij gezet - een combinatie van koffie hotspots, hippe vega(n) restaurants en foute diners.

Reizen

Backpacken in India – mijn 17 tips

02-05-2016

De afgelopen drie maanden heb ik samen met Jelle en mijn backpack door India gereisd. Bekijk mijn 17 tips die je gaan helpen om je reis in het land van Dahl, wierook, koeien en street food onvergetelijk te maken.

Hotspots, Reizen

Vegan hotspots in Dublin

02-01-2016

Een paar weken geleden ben ik (voor het eerst) met Ryanair naar Dublin gevlogen. Door de spectaculaire deal van 30 euro per ticket - ik ben nog steeds verbaasd over het lage bedrag. Na de vlucht geboekt te hebben kwam alleen de vraag: Wat is er in Dublin eigenlijk allemaal te doen? Ik ben -naast al die fantastische pubs- op zoek gegaan naar leuke vegan hotspots. Lees je mee?