Over mij

Hoi – ik ben Billy van der Gaag. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn foodblog met veggie comfort food. Ik vind het leuk om je te inspireren met mijn recepten. Via de recepten neem ik je mee naar steden en landen waar ik geweest ben en geef je een kijkje van mijn favoriete gerechten en geef mijn eigen twist aan traditionele recepten.

Daarnaast vind ik het fijn om ongezonde recepten een tikkie gezonder te maken. Een gezonde twist aan ongezonde recepten, zonder dat de smaak verloren gaat. Dat idee spreekt mij erg aan, ik hoop jou ook. 🙂

En soms ook niet hoor, dan heb ik ontzettende trek ik een lekkere appeltaart boordevol roomboter en suiker met een toef verse slagroom. Het beste van twee werelden al zeg ik zelf.

Hoe billybilly.nl is ontstaan

Hoewel ik het altijd leuk heb gevonden om in de keuken te staan, ben ik iets meer dan een jaar geleden aan het koken en bakken gegaan voor billybilly.nl. Voor die tijd runde ik een website met kleinschalige vakantie adresjes in Frankrijk. Na zes jaar vond ik dat het tijd werd voor iets anders en wilde ik meer iets gaan doen richting mijn passie.

Het werd tijd om het roer om te gooien. Vanuit mijn interesse in het bedenken van nieuwe en eenvoudige recepten is mijn foodblog ontstaan. Om mezelf uit te blijven dagen én om jou te inspireren een recept uit te proberen.

En weet je wat leuk is? Ik zit ook op Facebook, YouTube en Bloglovin‘. Kom je me daar gezellig volgen, dat zou ik superleuk vinden!

Heb je suggesties voor nieuwe recepten of heb je leuke tips? Altijd van harte welkom door me een berichtje te sturen via deze pagina! 🙂

Veel plezier op billybilly.nl

Liefs, Billy


Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Laat dan hieronder je naam en mailadres achter. Ik zal je dan af en toe een mailtje sturen. 

Geen zorgen hoor – je gegevens blijven tussen ons. 🙂

billybilly.nl